Empresa

Pernil llescat EMBOTITS CALET, S.L. apareix en el mercat com una solució a unes necessitats detectades després d’anys d’experiència. EMBOTITS CALET, S.L. és una empresa familiar amb vàries generacions dedicades a la xarcuteria i amb una experiència dil•latada en el sector, especialment en l’àmbit internacional.

L’objectiu primordial és la satisfacció del client, basant-nos en uns cànons de qualitat i seguretat alimentària, i en una experiència adquirida a base de diverses generacions i d’una professionalitat dins el sector.

Altres factors importants en la nostra empresa són l’àmplia gamma de productes, la innovació i la competitivitat, el que reforça el seu valor comercial.

CaletEMBOTITS CALET, S.L. està localitzada a Olot, un dels focus de producció de xarcuteria més importants d’Espanya, això li aporta una garantia d’experiència, qualitat i coneixement. La comarca d’Olot, està enclavada entre valls, molt a prop dels Pirineus, això ha estat un factor determinant en la curació de les carns de porc primordialment. Aquest factor geogràfic aporta una climatologia idònia per a la perfecte curació dels productes, aconseguint així un aroma i sabor únics, reconeguts unànimament.

A més del factor de qualitat, l’emplaçament d’Olot, prop de les grans vies de comunicació, situat entre Barcelona i la frontera amb França, permeten que EMBOTITS CALET, S.L. ofereixi un servei molt més ràpid i efectiu per a la majoria de centres de consum.

 

Tapas

EMBOTITS CALET, S.L.
Qualitat i experiència al seu servei.

| Legal | © 2011/2014 - Embotits Calet s.l. |
[ Designed by Alcaraz CD]